pe pagina
 • 36 19lei
   

  Decalcificator Philips CA6700/91, pentru espressoare Philips Saeco, 250 ml Decalcifierea espressorului tau in mod regulat este esentiala pentru a-ti asigura ca acesta functioneaza la capacitatea sa maxima. Acest detartrant special pentru espressoare indeparteaza calcarul si previne aparitia coroziunii, protejandu-ti aparatul si prelungindu-i durata de viata. 

 • 82 00lei
   

  Tabletele Miele pentru curatarea unitatii de infuzie a espressoarelor sunt special concepute pentru a indeparta complet petele si reziduurile de cafea. Se utilizeaza cate o tableta pentru fiecare operatiune de curatare.

 • 228 00lei
   

  GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare si un brand global dedicat furnizarii de produse inovatoare de apa. Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului in ceea ce priveste tehnologia, calitatea, designul si durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE in crearea experientelor exceptionale si in asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitatile sale de inginerie, inovare si proiectare ferm ancorate in Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidand in cele din urma increderea clientilor in brand. Toate fabricile din reteaua de productie GROHE utilizeaza inginerie de productie de inalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerinte in ceea ce priveste manopera si functionalitatea.

 • 234 00lei
   

  Agent de curatare traseu lapte, 100 plicuri pentru alimentatoare cu lapte curate igienic din espressoare - Curatare eficienta, care trateaza materialele delicat - Usor de distribuit gratie betisoarelor pre-portionate - Elimina in mod eficient proteinele si grasimile din lapte - Formula bine-gandita — Formula speciala Miele - Ingrijire optima pentru fiabilitate si o durata mare de utilizare

Scroll