Plata la livrare sau ramburs. Toate platile se realizeaza in lei, la livrarea de catre un reprezentant S.C.SC MARELVI IMPEX SRL S.R.L. sau ramburs de catre DPD sau URGENT CARGUS.


Plata cu cardul. Tranzactiile cu cardul sunt procesate 3D Secure prin MobilPay si nu este perceput niciun comision suplimentar.


Plata prin Ordin de plata/Virament/Transfer bancar. Plata se face pe baza unei facturi proforme emise de catre S.C.SC MARELVI IMPEX SRL S.R.L., in urma unei discutii cu un reprezentant. Livrarea produselor se va realiza in momentul in care se confirma plata in contul de mai jos:

     Denumire: S.C. SC MARELVI IMPEX SRL S.R.L
     Cod unic de inregistrare: RO7282405
     IBAN: RO73 BACX 0000 0003 6645 2296
     Banca: UniCredit Bank

Plata in rate. Punem la dispozitie 3 modalitati de finantare, fiecare avand conditii de finantare diferite.


Plata in rate fara dobanda (DAE 0%). Punem la dispozitie 3 modalitati de plata in rate fara dobanda (DAE 0%): Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, Aplha Bank, BRD Finance. >> mai multe detalii


Poti achizitiona produse prin programul de rate fara dobanda Card Avantaj si beneficiezi de 2, 3 sau 4 rate fara dobanda. Programul de plata in RATE fara dobanda (DAE 0%) este disponibil exclusiv online.

Pentru a putea plati online cu cardul Card Avantaj, in procesul de realizare a comenzii selectati modalitate de plata cu CARDUL de credit sau debit si la urmatorul pasul alegeti modalitate de plata dorita:2, 3, 4 rate

Informatii suplimentare referitoare la cardul Card Avantaj: 0801 000 000 | 0750 000 000 | 0724 100 000

Achizitioneaza produse prin programul de rate fara dobanda Star BT si beneficezi de 2, 3, 4 rate sau plata integrala. Programul de plata in rate fara dobanda (DAE 0%) este disponibil exclusiv online.

Pentru a putea plati online cu cardul Star BT, in procesul de realizare a comenzii selectati modalitate de plata cu CARDUL de credit sau debit si la urmatorul pasul alegeti modalitate de plata dorita:2, 3, 4 rate sau plata integrala.

Informatii suplimentare referitoare la cardul Star BT: 0800 80 2273

Achizitioneaza produse prin programul de rate fara dobanda Bonus CARD si beneficezi de 2, 3, 4 rate sau plata integrala. Programul de plata in rate fara dobanda (DAE 0%) este disponibil exclusiv online.

Pentru a putea plati online cu cardul Bonus Card, in procesul de realizare a comenzii selectati modalitate de plata cu CARDUL de credit sau debit si la urmatorul pasul alegeti modalitate de plata dorita:2, 3, 4 rate sau plata integrala.

Informatii suplimentare referitoare la cardul Bonus Card: 021 200 94 94

Achizitioneaza produse prin programul de rate fara dobanda Alpha Bank si beneficezi de 2, 3, 4 rate sau plata integrala. Programul de plata in rate fara dobanda (DAE 0%) este disponibil exclusiv online.

Pentru a putea plati online cu cardul Alpha Bank, in procesul de realizare a comenzii selectati modalitate de plata cu CARDUL de credit sau debit si la urmatorul pasul alegeti modalitate de plata dorita:2, 3, 4 rate sau plata integrala.

Informatii suplimentare referitoare la cardul Alpha Bank: 08008 25742

Achizitioneaza produse prin programul de rate fara dobanda BRD Finance si beneficezi de 2, 3, 4 rate sau plata integrala. Programul de plata in rate fara dobanda (DAE 0%) este disponibil exclusiv online.

Pentru a putea plati online cu cardul BRD Finance, in procesul de realizare a comenzii selectati modalitate de plata cu CARDUL de credit sau debit si la urmatorul pasul alegeti modalitate de plata dorita:2, 3, 4 rate sau plata integrala.

Informatii suplimentare referitoare la cardul BRD Finance: 021 301 48 30
Scroll